...
Liberk

Ochrana osobních údajů

Obec Liberk, se sídlem Liberk 70, 517 12 Liberk, IČO 00275051, jakožto správce osobních údajů, s odkazem na čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) Vás informuje

Osobní údaje

Osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány, pokud je zpracování nezbytné:

  • Na základě plnění právních povinností/legislativy.
  • Pro splnění smlouvy mezi obcí a subjekty těchto osobních údajů.
  • Na základě poskytnutého souhlasu.
  • Na základě oprávněného a veřejného zájmu správce.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Kontaktní osobou, pověřencem pro ochranu osobních údajů (DPO),  byl pro naši organizaci jmenován Mgr. Karel Rejent, tel.: 608 525 693, mail: rejent@ictplus.cz.

  • V případě dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů, které budou mít povahu:

a) účel uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení,

b) zpracování, vznesení námitky proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů,

c) dotaz k údajům zpracovávaných na základě souhlasu a rovněž za účelem odvolání tohoto souhlasu se zpracováním osobních údajů,

kontaktujte, prosím, našeho pověřence na výše uvedenou adresu. Vaše dotazy přijímáme pouze písemnou formou.

  • Nebudete-li Vám vyhověno v zákonné lhůtě či se Vám bude zdát naše vyjádření v rozporu s Vaším, máte právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
  • Se svým podnětem se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
  • Dovolujeme si Vás upozornit, že námi poskytnuté informace budou předány v rozsahu čl. 13 a 15 GDPR.
  • Žádost o výčet osobních údajů o Vaší osobě nad rámec č. 15, GDPR, lze poskytnout pouze na základě písemné žádosti, s úředně ověřeným podpisem, odeslaným na Obecní úřad Liberk, Liberk 70, 517 12 Liberk, k rukám pověřence pro ochranu osobních údajů anebo osobně, po předchozí domluvě s pověřencem pro ochranu osobních údajů a po prokázání totožnosti platným občanským průkazem. Tuto žádost nelze vyřídit skrze emailovou komunikaci.
  • Dovolujeme Vás si upozornit, že poskytnutí informací nad rámec čl. 13 a 15 GDPR, odst., bude správcem účtováno dle č. 15 GDPR, odst. 3, tedy dle aktuálně platného ceníku.

Kulturní, sportovní a společenské akce

Dovolujeme si Vás upozornit na skutečnost, že z kulturních, sportovních, společenských akcí, pořádaných obcí Liberk, může být pořizován audio-vizuální záznam, který bude určen pro vlastní potřebu organizace a nebude předáván třetí straně či sloužit k marketingovým účelům.

Svoz odpadu

Duben2019
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22 23 24 25
26 27 28
29
30 1 2
3
4 5

Rozpočet

Rozpočet

Akceptované karty

MasterCardamericanvisa

 

CZECH POINT

Czech POINT

Živé obce

Živéobce.cz

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 1
DNES: 76
TÝDEN: 732
CELKEM: 302426

Mobilní aplikace

Logo v obrazegoogle-play-download
app-store-download

Kalendář akcí

Duben2019
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
2
27
1
28
29 30
1
1 2 3
1
4 5

Svátek

Dnes je 26.4.2019

Svátek má Oto

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Světový den duševního vlastnictví
  • Mezinárodní den vzpomínky na Černobyl

Zítra má svátek Jaroslav

Info e-mailem

Novinky e-mailem
—Mš—
—Náš kostel—
—Les—
1310
—Písemní zmínka—
6
—Místní části—
—437 domů—
...