...
Liberk

Ochrana osobních údajů

Obec Liberk, se sídlem Liberk 70, 517 12 Liberk, IČO 00275051, jakožto správce osobních údajů, s odkazem na čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) Vás informuje

Osobní údaje

Osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány, pokud je zpracování nezbytné:

  • Na základě plnění právních povinností/legislativy.
  • Pro splnění smlouvy mezi obcí a subjekty těchto osobních údajů.
  • Na základě poskytnutého souhlasu.
  • Na základě oprávněného a veřejného zájmu správce.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Kontaktní osobou, pověřencem pro ochranu osobních údajů (DPO),  byl pro naši organizaci jmenován Mgr. Karel Rejent, tel.: 608 525 693, mail: rejent@ictplus.cz.

  • V případě dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů, které budou mít povahu:

a) účel uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení,

b) zpracování, vznesení námitky proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů,

c) dotaz k údajům zpracovávaných na základě souhlasu a rovněž za účelem odvolání tohoto souhlasu se zpracováním osobních údajů,

kontaktujte, prosím, našeho pověřence na výše uvedenou adresu. Vaše dotazy přijímáme pouze písemnou formou.

  • Nebudete-li Vám vyhověno v zákonné lhůtě či se Vám bude zdát naše vyjádření v rozporu s Vaším, máte právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
  • Se svým podnětem se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
  • Dovolujeme si Vás upozornit, že námi poskytnuté informace budou předány v rozsahu čl. 13 a 15 GDPR.
  • Žádost o výčet osobních údajů o Vaší osobě nad rámec č. 15, GDPR, lze poskytnout pouze na základě písemné žádosti, s úředně ověřeným podpisem, odeslaným na Obecní úřad Liberk, Liberk 70, 517 12 Liberk, k rukám pověřence pro ochranu osobních údajů anebo osobně, po předchozí domluvě s pověřencem pro ochranu osobních údajů a po prokázání totožnosti platným občanským průkazem. Tuto žádost nelze vyřídit skrze emailovou komunikaci.
  • Dovolujeme Vás si upozornit, že poskytnutí informací nad rámec čl. 13 a 15 GDPR, odst., bude správcem účtováno dle č. 15 GDPR, odst. 3, tedy dle aktuálně platného ceníku.

Kulturní, sportovní a společenské akce

Dovolujeme si Vás upozornit na skutečnost, že z kulturních, sportovních, společenských akcí, pořádaných obcí Liberk, může být pořizován audio-vizuální záznam, který bude určen pro vlastní potřebu organizace a nebude předáván třetí straně či sloužit k marketingovým účelům.

Svoz odpadu

Duben2020
Po Út St Čt So Ne
30 31 1 2
3
4 5
6 7 8 9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24 25 26
27 28 29 30
1
2 3

Rozpočet

Rozpočet

Akceptované karty

MasterCardamericanvisa

 

CZECH POINT

Czech POINT

Živé obce

Živéobce.cz

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 3
DNES: 133
TÝDEN: 452
CELKEM: 421277

Mobilní aplikace

Logo v obrazegoogle-play-download
app-store-download

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Svátek

Dnes je 7.4.2020

Svátek má Heřman, Hermína

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den vzdělanosti
  • Světový den zdraví

Zítra má svátek Ema

Info e-mailem

Novinky e-mailem
—Mš—
—Náš kostel—
—Les—
1310
—Písemní zmínka—
6
—Místní části—
—437 domů—
...